Produkty pro balení salamu (43)

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Chorizo

Chorizo

Náš chorizo U vám ukáže všechny barvy! Mírně pikantní chuť a jemná textura. S jeho krásnou oranžovou barvou a chutěmi caliente se ho nebudete moci nabažit! Malé +: Chorizo U se skvěle hodí k dobrému plnému červenému vínu, které umocní všechny jeho chutě! Jak pro přidání pikantnosti k vašim aperitivům, tak do vašich hlavních jídel! UGS:2200063000000 Hmotnost:0,300kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původ Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1141 KJ / 274 Kcal Tuky: 17,30g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,74g Sacharidy: 1,80g Z toho cukry: 1,20g Bílkoviny: 27,60g Sůl: 4,61g Alergeny: surovina týkající se: koření Alergeny: mléko: surovina týkající se: koření
Kreolská klobása

Kreolská klobása

Kreolská klobása je jedinečná portugalská klobása, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Kreolská klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do jakéhokoli jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s kreolskou klobásou od Monte Safira.
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
Krůtí Iberický Bellota Salchichón - KRÁJENÝ

Krůtí Iberický Bellota Salchichón - KRÁJENÝ

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, soli, česneku, oregana a konzervantů (E-252, E-250), bílého vína, plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí, charakteristickou vůní a jemnou texturou. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, sůl, česnek, oregano a konzervanty, bílé víno, plněné do přírodní střívka. Čistá hmotnost: 0,350 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, pak při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění, zrání, krájení a balení. Ingredience: Libové maso z iberského vepřového, Paprika D.O. la Vera (Cáceres), sůl, česnek, oregano a konzervanty. Čistá hmotnost: 0,350 g.
Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Jedna z nejvznešenějších částí našich vzorků, připravená k otevření a konzumaci. 100% Ibérico Bellota Presa od Castro y González je lahůdka pro chuťové pohárky.
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Extra maso chorizo

Extra maso chorizo

Objevte tradiční chuť našeho Extra masového chorizo. Toto uzené chorizo, vyrobené z vepřového masa a tuku, je dovedně ochuceno legálně povolenými kořenícími látkami a aditivy. Produkt, který ctí tradiční postupy, zatímco oslavuje autentické chutě a nabízí jedinečný zážitek, který okouzlí všechny milovníky chorizo.
Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Černá vepřová šunka, sytě červené barvy a intenzivní chuti, připomíná vůni lesa a má hlubokou sladkost, která vychází z typu chovu a krmení na volném prostranství. I zpracování, které je zcela řemeslné, probíhá s respektem k našim emilským tradicím.
Pincho Moruno

Pincho Moruno

SLOŽENÍ: Vepřové maso, hřiby (17 %), voda, sůl, kukuřičný škrob, koření, dextróza, konzervant (sodný sulfit), antioxidanty (E301, E331) a barvivo E120. Může obsahovat stopy mléka, celeru.
100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

Šunka vyrobená z čistokrevných iberských prasat chovaných na volném prostranství v dehesa. Certifikované kvalitní kusy vyrobené podle iberského standardu.
Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena certifikovanými obilovinami AB z naší farmy. Náš sušený vepřový salám je balen vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce. Hmotnost: 190g
Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Pochází z latinského Cibusculum, což znamená cenné jídlo, a má historii, která sahá až do doby římské říše. Je to měkký, sladký a chutný salám, ideální na namazání na chléb a konzumaci při předkrmech, svačinách a piknicích.
Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Kaštany v Rumu

Kaštany v Rumu

Ručně vyráběné italské kaštany Ručně vyráběné italské kaštany Kartón se 6 sklenicemi Balení 6 hrnků Čistá hmotnost 360g Odtoková čistá hmotnost 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
Grilované jehněčí kebaby

Grilované jehněčí kebaby

Arrosticini z mladého hovězího masa samice, mladšího než 20 měsíců, vybrané a balené v praktických zmražených vrstvách, které umožňují částečnou konzumaci obsahu, dostupné ve dvou formátech: 100 kusů a 225 kusů.
Černé stolní olivy z Turecka - Vysoce kvalitní černé stolní olivy z Turecka

Černé stolní olivy z Turecka - Vysoce kvalitní černé stolní olivy z Turecka

Černé stolní olivy. Původ: Turecko, Typy produktů: Celé, bez pecek, výběr, plátky, drcené. Balení: Skleněné nádoby, PET nádoby, plechovky.
Italská Sušená Rajčata 250g

Italská Sušená Rajčata 250g

Italská sušená rajčata. Mezi nejchutnějšími produkty, které nám zanechala agro-potravinářská tradice Kalábrie a Apulie. Jsou přirozeně sušena na slunci a mohou být použita v různých receptech. Ideální balení pro 4 osoby.
Kozi sýr s rozmarýnovou kůrkou

Kozi sýr s rozmarýnovou kůrkou

Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a kůry z rozmarýnu, s minimální dobou zrání 30 dní.
Olivy v nálevu - Bio černé nebo zelené olivy v nálevu

Olivy v nálevu - Bio černé nebo zelené olivy v nálevu

Vaso černých nebo zelených oliv v nálevu o hmotnosti 3100 g (Kg 3,1), 300 g, kbelíky o hmotnosti 1 kg, kbelíky o hmotnosti 5 kg. Typ slaných celých nebo rozmačkaných. Naše olivy jsou certifikované jako bio, pěstované na našich olivových hájích, bez použití pesticidů, sbírané ručně s vášní a oddaností. Od roku 1904 společnost Cuscunà pěstuje a vyrábí extra panenský olivový olej a olivy v nálevu, černé a zelené. Všechny naše produkty jsou certifikovány a kontrolovány, aby našim zákazníkům zajistily to nejlepší. Po čtyři generace nabízíme vynikající produkt, který je exportován do různých zemí po celém světě!
Přírodní černé olivy

Přírodní černé olivy

Přírodní černé olivy 450 g čisté hmotnosti 12 ks na tácu
Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Sausage with herbs from Provence, a product truly from our region. Bohatá chuť plná vůní. Tato směs aromatických bylin, tymián, rozmarýn… vás přenese přímo do Provence pod zpěv cikád. Malé +: Sušená klobása s bylinkami z Provence se skvěle hodí jak k dobrému červenému vínu, tak k bílému vínu. SKU: 2100045000000 Hmotnost: 0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Tuky: 16,90 g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,20 g Sacharidy: 2,90 g Z toho cukry: 1,20 g Bílkoviny: 26,70 g Sůl: 6,04 g Alergeny: ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně
Rýžová krvavá klobása

Rýžová krvavá klobása

Krevní klobása s rýží od Monte Safira je tradiční portugalská krevní klobása, která ztělesňuje bohaté kulinářské dědictví regionu Ribatejo. Vyrobená z nejlepších národních mas, tato delikatesa je obohacena o rýži a dokonale ochucena, což nabízí jedinečný chuťový zážitek, který je jak slaný, tak uspokojivý. Tradiční proces uzení pomocí korkového dřeva dodává charakteristickou vůni a chuť, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Krevní klobása s rýží od Monte Safira není jen produkt; je to oslava portugalské kultury a tradice. Ideální na grilování nebo do dušených pokrmů, tato klobása je univerzální a může pozvednout jakékoli jídlo. Její bohaté chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí oblíbenou mezi místními obyvateli a vyhledávanou delikatesu pro ty, kteří chtějí prozkoumat rozmanité chutě portugalské kuchyně.
Salpicão klobása

Salpicão klobása

Salpicão klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vyrobil s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena jedinečnou směsí koření, která nabízí bohatou a chutnou chuť, jež je jak uspokojivá, tak nezapomenutelná. Tradiční proces uzení dodává charakteristickou vůni, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Salpicão klobása od Monte Safira je ideální na grilování, přidání do dušených pokrmů nebo jako samostatná svačina. Její silné chutě a kvalitní ingredience z ní činí všestranný doplněk k jakémukoli jídlu, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Objevte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s Salpicão klobásou od Monte Safira.